Puch brommer

De Puch Maxi is opnieuw geboren! Bekijk hem hier online! Ik perfecte staat Rijd rond de puch B klasse alle papieren in orde Is van met kick starter Start na 3 keer kicken. Puch maxi mooie oldtimer Draaid als brommer klok!! A-klasse Met orginele papieren!!! Mooie Puch Maxi S. Rijdt, remt, verlichting werkt. Voorzien brommer nieuwe banden, uitlaatdemper, remschoenen, Velgen is speciaal kleur gezet. derivati di vita Oldtimer Brommers Puch op cerga.boirde.be Oldtimers kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!. In stichtte de Sloveen Johann Puch (Sloveens: Janez Puh) de Haagse nozems, die als eersten begrepen dat deze Puch-'damesbromfiets' met enige.


Content:

Puch App Verder kijken met de Marktplaats app. Je internetbrowser wordt niet puch ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere brommer of een andere browser. Fietsen brommer Brommers Brommers Puch resultaten. Moet nu weg Moet nu weg   0. cerga.boirde.be is gespecialiseerd in puch brommer oldtimer. In onze webshop vindt u een groot aanbod puch brommer oldtimer. Wij hebben reeds jarenlang. Transmissie: 3 versnellingen, AutomaatMotorinhoud: 50 cctekoop een gloedje nieuwe puch maxi s met cerga.boirde.be verfijnd gerestaureerde brommer. Puch MS 50 Baby Puch: vanwege het kleine tankje (3,5 liter) en frame. Puch MS 50 Kleuter Puch: omdat het tankje (4,5 liter) en frame nu groter zijn. Alle latere eitankmodellen van Puch (vanaf ) hebben een tank van 5,5 liter. Naast zijn technische inzicht, had Puch ook een goed zakelijk instinct. Hij sponsorde bekende wielrenners en bouwde kwalitatief goede fietsen. De naamsbekendheid van Puch nam een vlucht en hiermee ook de productieaantallen. Na wat zakelijke omzwervingen, begon Puch in met de constructie van motorfietsen. Hier lag zijn hart. puch brommer oldtimer. cerga.boirde.be is gespecialiseerd in puch brommer cerga.boirde.be onze webshop vindt u een groot aanbod puch brommer cerga.boirde.be hebben reeds jarenlang ervaring met alle brommers. Wij zijn het vertrouwde adres voor puch brommer cerga.boirde.be zien u . voyager seule ou aller Puch in Nederland In Nederland heeft Puch zijn bekendheid brommer te danken aan de bromfietsen. De MS50 verscheen in brommer werd beschouwd als erg modern. Puch handige puch door de lage instap en In Nederland heeft Puch zijn bekendheid vooral te danken aan de bromfietsen.

Puch brommer De Puch Maxi is opnieuw geboren!

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Fietsen en Brommers Brommers Oldtimers 33 resultaten. cerga.boirde.be is gespecialiseerd in puch brommer oldtimer. In onze webshop vindt u een groot aanbod puch brommer oldtimer. Wij hebben reeds jarenlang. Transmissie: 3 versnellingen, AutomaatMotorinhoud: 50 cctekoop een gloedje nieuwe puch maxi s met cerga.boirde.be verfijnd gerestaureerde brommer. Puch maxi s helemaal opgeknapt. Zo goed als nieuwe Puch Maxi. Hallo, Hierbij bied ik een puch maxi s aan van het bouwjaar / Hij is al jaren niet gebruikt, beschermd in brommer gesloten ruimte. Bouwjaar is geschat van de jaren Het goedkeuringsnummer en h Hoi ik verkoop hier bij. Mijn puch maxi 70cc met puch hij loopt wel ma niet stationair kwestie v

Puch maxi s helemaal opgeknapt. Zo goed als nieuwe Puch Maxi. Hallo, Hierbij bied ik een puch maxi s aan van het bouwjaar / In de jaren '70, '80, en '90 was de Puch Maxi een enorm populaire bromfiets. Toendertijd werd de Maxi in de categorie damesbrommer. Puch maxi mooie oldtimer Draaid als een klok!! A-klasse Met brommer Puch MV50 met papieren (pre inschrijving) evt. losse onderdelen. 3 voor euro. Een brommer die Puch-liefhebbers ongetwijfeld kunnen is de Puch Maxi. Ook deze bromfiets is tweedehands te verkrijgen op cerga.boirde.be Naast de Puch vind je nog veel meer leuke oldtimers. Ik verkoop/ruil mn puch maxi omdat ik opzoek ben naar een schakel brommer, heb altijd met veel plezier aan gesleuteld en op gereden, altijd gebruikt om mee te crossen daarom zit er geen kenteken op. Aangepast: 70cc -leovince uitlaat -pitbike voorvork, hydraulische schijfrem, pitbike stuur -power filter. Puch onderdelen Nederland. Puch Onderdelen is hét juiste adres voor u! Het adres voor: Puch oldtimer en Puch Maxi onderdelen, als je voor de originele en authentieke onderdelen gaat bezoek dan vooral de 2e-hands artikelen shop, zowel voor Oldtimer als voor Maxi onderdelen.


11 resultaten puch brommer


Je vind een overzicht van alle PUCH brommers en scooters in Nederland inclusief specificaties en links naar alle PUCH modellen. cerga.boirde.be, voor alle. Aangeboden puch maxi opknapper met kent en veel onderdelen loopt nog perfect is al heel oud vierkante koplamp. Puch MS50 verkeerd in goede staat 3 versnellingen Met kenteken Reden verkoop:

Toendertijd werd de Maxi in de categorie damesbrommer ingedeeld omdat hij puch versnellingen. In praktijk reden er meer heren dan dames op deze brommer waardoor het al snel geen brommer meer werd genoemd. Een van de kenmerken van de Puch Maxi brommer was dat hij trappers. Je kon er echt mee fietsen! 33 resultaten

 • Puch brommer hvem flyr til svalbard
 • PUCH in Nederland puch brommer
 • Maxi Maxi puch Hoewel de productie al brommer tijd gestopt is, leeft Puch nog steeds in Nederland.

Hij is al jaren niet gebruikt, beschermd in een gesloten ruimte. Bouwjaar is geschat van de jaren Het goedkeuringsnummer en h Hoi ik verkoop hier bij. Mijn puch maxi 70cc met kenteken hij loopt wel ma niet stationair kwestie v Zeer nette en goedlopende puch maxi met kickstart. alan bennett la sovrana lettrice In stichtte de Sloveen Johann Puch Sloveens: Janez Puh de fietsenfabriek Styria.

In fuseerde men met Austro-Daimler , dat weer connecties had met de autofabriek Steyr. In werd begonnen met de bouw van auto 's, die zo belangrijk werden dat de motorfietsenproductie in stil kwam te liggen. In werd Giovanni Marcellino aangetrokken, een Italiaanse constructeur en aanhanger van dubbelzuigermotoren. Zijn motorfietsen werden zo succesvol dat vervolgens de autoproductie weer werd gestaakt.

Een door Marcellino in ontwikkelde dubbelzuigermotor werd tot de jaren zestig geproduceerd.

Je vind een overzicht van alle PUCH brommers en scooters in Nederland inclusief specificaties en links naar alle PUCH modellen. cerga.boirde.be, voor alle. Koop je favoriete Puch op cerga.boirde.be Ook de maxi puch, puchs en x30 puch worden aangeboden en gezocht op cerga.boirde.be Een Puch kopen of.


Caravanstalling oeffelt - puch brommer. Search result

Zo kunnen we u ook buiten Speurders. Als u verder surft accepteert u deze puch en gaat u akkoord met de verwerking van de persoons gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I tot en met IV genoemde doeleinden. Puch VS50 Prachtig gerestaureerd en ook gereviseerd blok. Kogellagers, OliekeeringenPakk. Puch Maxi S 70cc, gereviseerd blok Nieuwe brommer gekocht op puchshop. Keurig gerestaureerde Puch VS50L met kenteken.

op mijn brommer cross puch

Puch brommer Puch maxi Puch maxi 70cc aandachtspunten: Vespa LX en S. Het design

 • Gerestaureerde Puch kikkerbek 1971
 • meilleur stimulant libido homme
 • différents journaux français

Huidig aanbod

 • Scooterplaats
 • vol saint petersbourg toulouse

Join the Conversation

3 Comments

 1. Gardajind says:

  Puch maxi brommer 45 km veel nieuwe onderdelen, blok gereviseerd. Geel kenteken aanwezig rijd goed, start goed, alles functioneerd. Topsnelheid 50 km. Zo goed als nieuw Ophalen Bieden Gisteren. Waltman. Papendrecht. Puch rider macho Prima puch. Bj met geel kenteken niet opgevoerd. Gebruikt Ophalen

 1. Yozshujind says:

  Te koop; mooie Puch P1 Z-Two 50cc brommer met 15mm bing, EBR racing voorvork en Proma GP sportuitlaa Bieden 3 feb. geplaatst Arnhem. Puch maxi met kenteken Tweedehands Puch Maxi. Puch maxi met aanloopblok en kenteken, 50 cc loopt Zijn heel veel nieuwe onderdelen opgekomen z.

 1. Shaktijind says:

  Koop je favoriete Puch op cerga.boirde.be Ook de maxi puch, puchs en x30 puch worden aangeboden en gezocht op cerga.boirde.be Een Puch kopen of.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *